Nilüfer Kadın Korosu’ndan muhteşem sezon açılışı

Koro, iki bölümden oluşan konserde, Bülbülüm Altın Kafeste, Arda Boylarında, Bir Fırtına Tuttu Bizi, Vardar Ovası, Göçmen Kızı, Deryalar gibi sevilen Rumeli türkülerini seslendirdi. Koristlerden kurulan ve Taner Yılmaz tarafından eğitilen folklor ekibi de türkülere Rumeli oyunları sergileyerek eşlik etti.

Başkan Bozbey’den türkü
Konseri izleyen Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de seyircilerin yoğun isteği üzerine sahneye çıkarak Ormancı isimli türküyü seslendirdi. Başkan Mustafa Bozbey, türkü ziyafetiyle izleyenlerden büyük alkış aldı. Konserde Şef Aysel Gürel de sözlerini yazıp bestelediği Daima Kalbimdesin Güzel Mestanlı adlı rast şarkıyı seslendirerek konuklara sürpriz yaptı. Yaklaşık iki saat süren gecenin sonunda Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Şef Aysel Gürel’i kutlayarak çiçek verdi. Kadın Korosu’nun çok özel bir topluluk olduğunu belirten Bozbey, "Sizlerle gurur duyuyorum," diyerek koristleri de alkışladı. Gecenin finalini Ramo ve Damat Oyunu ile yapan koro izleyenleri eğlencenin doruğuna çıkardı.