Nilüfer Belediyespor'dan çifte galibiyet

Nilüfer Belediyespor, Erkekler Hentbol Süper Ligi'nin 9. haftasında İzmir Büyükşehir Belediyespor'u Üçevler Spor Tesisleri’nde konuk etti. Maça Cavit, Durmuş, Çağlayan, Borko, Pavel ve Stanko yedilisiyle başlayan Nilüfer Belediyespor, taraftarının da desteğiyle skor üstünlüğünü ele geçirdi. Rakibi karşısında yaptığı iyi savunmayla birlikte kalesini gole kapatan yeşil mavi beyazlılar ilk yarıyı 15-11 önde tamamladı. İkinci yarıda rakibinin hücumlarına karşı koyamayan Nilüfer Belediyespor, yaptığı ataklardan da eli boş dönünce skora eşitlik geldi. Nefes kesen karşılaşmanın son saniyelerinde kazandığı penaltıyı gole çeviren Nilüfer Belediyespor, skoru 26-25’e getirerek üst üste 7. galibiyetini almış oldu.

"Galibiyet serisinin rehavetine kapıldık"

Maçtan sonra açıklamalarda bulunan Antrenör Fatih Işık, "Ligin tecrübeli ve deneyimli oyuncularına sahip bir ekiple kendi evimizde karşılaştık. Üst üste kazandığımız altı maçlık galibiyet serisinin rehavetine kapıldık. Özellikle ikinci yarıda hem defansta hem hücumda yapmış olduğumuz hatalar, maçın son dakikalarına gergin ve stresli girmemize sebep oldu. Sonuçta takımımız oyuna ağırlığını koyarak maçı kazanmasını bildi. Tüm oyuncularımı kutluyorum. Tribünü dolduran taraftarlarımızı da bizleri destekledikleri için teşekkür ediyorum," dedi.

Nilüfer’in Sultanları rahat geçti

Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Türkiye Kadınlar Voleybol Ligi'nin 7. haftasında evinde ağırladığı Bakırköy Belediyesi Yeşilyurt'u 3-0 mağlup ederek galibiyet serisini üçe çıkardı. Türkiye Kadınlar Voleybol Ligi'nde yoluna emin adımlarla ilerleyen Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Cengiz Göllü Spor Salonu'nda Bakırköy Belediyesi Yeşilyurt'u ağırladı. Karşılaşmaya Gizem, Dilara, Pınar Nizetich, Herrera ve Ruseva ile başlayan Nilüfer Belediyespor, genç rakibi karşısında ilk seti 25-12 önde tamamladı.

İkinci setin başlarında istekli görünen Yeşilyurt, Nilüfer Belediyespor'un hücum ve bloklarına karşı koyamayınca fark yine açıldı. İkinci teknik molaya 16-9 önde giren Nilüfer Belediyespor, etkili servis ve hücumlarıyla ikinci seti de 25-12 kazandı.

Üçüncü sette de rakibi karşısında sayı üretmekte zorlanmayan ve farkı giderek açan Nilüfer Belediyespor, seti 25-11, karşılaşmayı da 3-0 gibi net bir skorla kazandı. Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Nilüfer Belediyespor Antrenörü Nihat Öztürk, takım oyununun sonuçlarını aldıklarını belirtti. Öztürk, "Etkili oyunumuzu Trabzon maçında da sergileyerek, galibiyet serisini sürdürmek istiyoruz," diye konuştu.