Nilüfer’de yeni yıl, ünlü sanatçı Sertab Erener’in şarkıları ile erken karşılandı. Nilüfer Belediyesi’nin yeni yıl konserinde sahne alan ünlü sanatçı Sertab Erener, sevilen parçalarını Nilüferliler için söyledi. Erener, müzik kariyerinin 20. yılına özel son albümü Sade’den “Öyle de Güzel” isimli şarkısıyla başladı.

Yağmura rağmen çok sayıda kişinin katıldığı konserde Sertab Erener şarkılarıyla sevenlerini ısıttı. Sahne performansıyla konsere katılanları bir kez daha kendisine hayran bırakan Sertab Erener, izleyenlerden tam not aldı. Eski ve yeni albümlerinden parçalarını seslendiren Erener’e halk da eşlik etti.

Sevenlerinden çektikleri fotoğrafları twitter’da paylaşmalarını isteyen Erener, en güzel fotoğrafları instagram’da paylaşacağını söyledi.

Konsere katılanlar, ellerinde şemsiyelerle dans ederek keyifli dakikalar geçirdi. Eşi Seden Bozbey ile konseri izleyen Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey daha sonra sahneye çıkarak ünlü sanatçıya çiçek verdi ve teşekkür etti. Bozbey, halka da yağmura rağmen konsere katıldıkları için teşekkür etti ve yeni yıllarını kutladı.

Konuşmasında 2015’ten beklentilerini de dile getiren Bozbey şöyle konuştu: “Tüm dünya insanlarının yeni yılını kutluyorum. Yeni yılda barışın egemen olduğu, demokrasinin var olduğu, insanların birbirini katletmediği, anaların ve çocukların ağlamadığı bir dünya diliyorum.”

Coşku dolu anlara sahne olan konserde Nilüfer Belediyesi Sertab Erener hayranlarına gece boyunca çay ve salep ikramında da bulundu.