Sualtındaki canlılar Nilüfer’de yansıdı

Mavi Yıldız Doğa ve Sualtı Sporları Merkezi dalgıçları tarafından çekilen su altındaki canlı ve nesnelere ait fotoğraflar düzenlenen sergide izlenime sunuldu. Sualtı dünyasından büyüleyici karelerin yer aldığı sergi büyük ilgi gördü. Yurt içi ve yurt dışındaki denizlerin altında yapılan çekimlerden ortaya çıkan kareler, beğeni topladı. Sergide büyük ilgiyi çeken eser Nilüfer Belediyesi öncülüğünde Cumhuriyetin 90. yılında 5 bin 990 kişiyle canlı olarak yapılan Atatürk posterinin Kızıldeniz derinliklerindeki fotoğrafı oldu.

Merkez Eğitmeni Yusuf Kayaoğlu sergi hakkında katılımcılara ve Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Adil Kayaoğlu’na bilgi verdi. Sanata ve sanatçıya her zaman destek vermeye devam edeceklerini kaydeden Adil Kayaoğlu da Nilüfer ve Bursalıları böylesine farklı bir sergiyle buluşturdukları için merkez yetkililerine ve emeği geçenlere teşekkür etti.