Nilüfer Karaoke Yarışması’nda ödüller sahiplerini buldu

Nilüfer Belediyesi’nin Mix Müzik’in katkılarıyla bu yıl birincisini düzenlediği Nilüfer Karaoke Yarışması büyük ilgi gördü. Yarışmaya 26 okuldan öğrenciler çeşitli kategorilerde 72 şarkıyla katıldı. Geçtiğimiz günlerde düzenlenen ön elemelerde 20 okuldan 31 şarkı finale kalmaya hak kazandı.

Fethiye Kültür Merkezi’nde düzenlenen final gecesine Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Bukle Erman, Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Zekeriye Işık, Nilüfer Belediyesi Başkan Danışmanı Feza Soysal ve çok sayıda müziksever katıldı. Büyük heyecanın yaşandığı gecede yarışmacılar seslendirdikleri şarkılarla salondakileri coşturdu.

Değerlendirmenin ardından Gece Yolcuları grubu sahneye çıkarak sevilen şarkılarını salondakilerle birlikte söyledi. Bukle Erman, Feza Soysal, Gül Günaydın, Fatih Sevinç, Ömer Aydoğdu, Melike Çorap ve Gece Yolcuları’nın solisti Edis İlhan’dan oluşan final jürisi karar vermekte zorlanırken, en iyi kız solist kategorisinde hem ikincilik hem de üçüncülük ödülü ikişer kişiye gitti. Yarışmada dereceye girenlere vokal seti ve çalgı aleti aletleri hediye edildi.

Finalin ardından Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Bukle Erman, Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Zekeriye Işık ve jüri üyeleri kazananlara ödüllerini verdi. Işık, performanslarından dolayı Gece Yolcuları ekibini de çiçek vererek teşekkür etti. Yarışmaya katılan okulların öğretmenlerine plaket takdim edilirken, Mix Müzik adına Rüstem Avcı’ya da teşekkür plaketi verildi.

Yarışmada dereceye girenler şöyle:

En İyi Kız Solist Birincisi:

Reyhan Mülk – Görükle Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

En İyi Kız Solist İkincisi:

Oya Oktay – Hüseyin Özdilek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Rana Bulut – Özel Final Anadolu Lisesi

En İyi Kız Solist Üçüncüsü:

Beyzanur Kaya – Ahmet Erdem Anadolu Lisesi

Zeynep Varel – Feriha Uyar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

En İyi Erkek Solist Birincisi:

Burak Yıldırım – Hüseyin Özdilek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

En İyi Erkek Solist İkincisi: