Bozbey Nilüferli muhtarlarla buluştu

Nilüfer Muhtarlar Derneği,  Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i ziyaret etti. Nilüfer Belediyesi Halk Evi’nde gerçekleşen ziyarette Nilüferli muhtarlar Başkan Bozbey’e hem yeni bina için hayırlı olsun dileklerini ilettiler hem de mahalle sorunlarını dile getirdiler.

Nilüfer Muhtarlar Derneği Başkanı Erol Yılmazer, Nilüfer Belediyesi’nin Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek muhtarlıkların yardımcı personel, elektrik, su, doğalgaz gibi giderlerini karşılandığına değindi. Yılmazer bu desteğinden dolayı Başkan Bozbey ve Nilüfer Belediyesi’ne teşekkür etti. Dernek Başkanı Erol Yılmazer, belediye-muhtar dayanışmasının tüm Türkiye’ye örnek olması gerektiğinin altını çizdi. Herkesin amacının Nilüfer’e hizmet olduğunu kaydeden Yılmazer, seçimlerin ardından parti rozetini bırakarak çalışmalar yapılması gerektiğini vurguladı.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek muhtarlara çağrıda bulundu. Bozbey, “Hepimiz bu geminin içindeyiz. 65 kişiyle bu geminin dümenini sağlam tutarsak karaya rahatça çıkarız. Birbirimizi tamamlayarak Bursa’ya ve Nilüfer’e hizmet etmeliyiz. Bu dönem Büyükşehir’in baskısını açıkça üzerimizde hissediyoruz. Bizim farklı bir hedefimiz yok, tek gayemiz Nilüfer’i daha iyi gülümsetmek,” şeklinde konuştu.