Konak Kültürevi’nde çini ve rölyef sergisi

Nilüfer Belediyesi Konak Kültürevi bu hafta çini ve rölyef sergisine ev sahipliği yapıyor. Asuman Ayhan ve Neşe Eser’in eserlerinden oluşan çini ve rölyef sergisi sanatseverlerin katılımıyla izlenime açıldı. Sergide iki sanatçı tarafından hazırlanan 36 rölyef ve 40 çini çalışması bulunuyor.

Sergi açılışına katılan Nilüfer Belediyesi Başkanvekili Pelin Sevgi ve Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Adil Kayaoğlu iki sanatçıyı başarılı çalışmaları için kutladı. Asuman Ayhan ve Neşe Eser de sergilerini gezen Başkanvekili Pelin Sevgi ve Başkan Yardımcısı Adil Kayaoğlu’na çini ve rölyef çalışmalarından örnekler armağan etti.

Sanatseverlerin büyük ilgi gösterdiği sergi 5 Şubat Perşembe gününe kadar Konak Kültürevi’nde  izlenime açık kalacak.