Geyikli Belediye Başkanı Yılmaz’dan Bozbey’e ziyaret

Nilüfer Belediyesi Halk Evi’nde gerçekleşen ziyarette iki başkan da çalışmaları hakkında bilgi verdi. Nilüfer Belediyesi’nin ve Başkan Mustafa Bozbey’in çalışmalarını yakından takip ettiklerini kaydeden Geyikli Belediye Başkanı Ercan Yılmaz, yeni hizmet binasının da hayırlı olması temennisinde bulundu. Geyikli hakkında da bilgiler veren Yılmaz, “Geyikli 43 yıl aradan sonra CHP’li bir başkan seçti. Bizler de yöre insanına layık olmaya çalışacağız. Geyikli hızla gelişen küçük ve şirin bir belde. Özellikle Ata Demirer’in ‘Eyvah Eyvah’ filminden sonra ziyaretçi sayımız bir hayli arttı. Yaz aylarında 30 bin nüfusa çıkan bölgemizde yatak sayımız hızla artıyor. Pansiyon ve otel kapasitemizde de artış var. Geyikli rüzgâr alan bir yer olması dolayısıyla sörf sporuna son derece elverişli bir yer. Başta sizi olmak üzere tüm Nilüferliler’i ve Bursalılar’ı yeşil Geyiklimizi görmeye davet ediyorum,” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Mustafa Bozbey de her zaman Geyikli’ye destek vermeye hazır olduklarını ifade ederek, deneyim ve bilgi paylaşımında bulunacaklarını belirtti. Ziyaretin sonunda iki Başkan birbirlerine çeşitli hediyeler verdi.