Yurtdışından gelen öğretmenler Bizim Ev’i inceledi

Dezavantajlı gruplara yönelik örnek projelere imza atan Nilüfer Belediyesi’nin kurduğu Bizim Ev Engelliler Sosyal Yaşam Destek Merkezi çalışmalarıyla ilgi odağı haline geldi.

Duyum İşitme Ortaokulu’nun da ortağı olduğu Türkiye Ulusal Ajansı Erasmus+ Ana Eylem 2 Okullar Arası Okul Eğitimi Stratejik Ortaklıklar Projesi kapsamında, Portekiz, Polonya, Finlandiya, İsveç, Yunanistan ve Kıbrıs’tan Bursa’ya gelen 17 öğretmen Bizim Ev Engelliler Sosyal Yaşam Destek Merkezi’ni ziyaret etti. Duyum İşitme Ortaokulu’ndan öğretmenlerin de katılımıyla gerçekleşen ziyarette Bizim Ev’i gezen konuklar yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Duyum İşitme Ortaokulu öğretmenleri ve konuk öğretmenler Bizim Ev’de ebru çalışmasına da katıldı. Nilüfer Belediyesi’nin engelli bireylere yönelik hizmetleri hakkında bilgi alan öğretmenler, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i de makamında ziyaret ettiler. Ziyarette konuk öğretmenler projeleri hakkında Başkan Bozbey’e bilgi verdiler.