Nilüfer’de türkü gecesi

Türkü tutkunları Nilüfer Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu’nun verdiği konserle unutulmaz bir gece yaşadı. Nilüfer Belediyesi THM Korosu  “ Koro – Solo Konseri”  Nâzım Hikmet Kültürevi’nde gerçekleştirildi. Büyük ilgi gösterilen gecede Şef Yaşar Kemal Alim yönetimindeki koro, Anadolu’nun dört bir yanından türküler seslendirdi. Konserin “Biz çalalım siz söyleyin”  bölümünde de “Ne Ağlarsın Benim Zülfü Siyahım” türküsünü izleyiciler hep birlikte söyledi. Gecede sevilen türkülere de sık sık eşlik eden izleyiciler konser sonunda Nilüfer Belediyesi THM Korosu ‘nu ayakta alkışladı. Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Zekeriye Işık da  Şef Yaşar Kemal Alim’e çiçek vererek tüm koro üyelerini muhteşem konser için kutladı.