Nilüfer Belediyesi TÜYAP Bursa 13. Kitap Fuarı’nda

TÜYAP Bursa 13.  Kitap Fuarı, Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde başladı. 14-22 Mart tarihleri arasında açık kalacak fuarda Nilüfer Belediyesi Kütüphane Müdürlüğü önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da stant açtı. Bursa 13. Kitap Fuarı’nın açılışına katılan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer Belediyesi standında da kitap tutkunları ile bir araya geldi ve Nilüfer Belediyesi’nin yayınları hakkında ziyaretçilere bilgi verdi.

Nilüfer Belediyesi standını ziyaret edenler arasında CHP eski Genel Başkanı ve Gazeteci-Yazar Altan Öymen de vardı. Nilüfer Belediyesi yayınları hakkında bilgi alan Öymen’e Başkan Bozbey bu yayınlardan armağan etti.

22 Mart’a kadar açık kalacak fuarda Nilüfer Belediyesi Kütüphane Müdürlüğü çeşitli etkinlikler de düzenleyecek. Bu etkinliklerden biri 16 Mart Pazartesi günü saat 14.30’da Çekirge Salon’da gerçekleştirilecek olan  “Aziz Dede’den Masallar” adlı dinleti. Minik okurlar, deneyimli masal anlatıcıları Dilber Koç ve Nalan Gür’den Aziz Nesin masallarını dinleme fırsatı bulacak. 21 Mart Cumartesi günü de saat 11.00 de yine aynı salonda “O güzel insan Aziz Nesin” adlı söyleşi düzenlenecek. Gazeteci yazar Zeynep Oral ve Nilüfer Belediyesi Kütüphane Müdürü Şafak Pala, söyleşide Aziz Nesin’in çalışkanlığını ve verdiği mücadeleyi anlatacak.