Nilüfer Belediyespor galibiyeti sevdi

Nilüfer Belediyespor aldığı galibiyetle taraftarlarını yine sevindirdi. Erkekler Hentbol Süper Ligi'nde Nilüfer Belediyespor, Konya Selçuk Belediyespor ile karşılaştı.  Nilüfer Belediyesi Üçevler Spor Tesisleri'nde oynanan karşılaşmanın ilk yarısında bir ara 8-7 üstünlüğü yakalayan yeşil mavi beyazlılar, üstünlüğünü koruyamadı ve ilk yarı 16-16 eşitlikle tamamlandı.

İkinci yarıya istekli başlayan Nilüfer Belediyespor, üst üste bulduğu gollerle tekrar üstünlüğü yakaladı. Farkı ilerleyen bölümde açan yeşil mavi beyazlılarda kaleci Kayhan da kurtarışlarıyla rakibe gol izni vermedi. Son bölümde aradaki fark azalsa da Nilüfer Belediyespor maçtan 32-30 üstün ayrıldı ve üst üste 6. galibiyetine imza attı.