haber

Nilüfer’de ‘Zeytin Candır’

Nilüfer Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü,  ağaçlandırma kampanyasıyla kente yeni yeşil alanlar ekliyor. Kampanya çerçevesinde Nilüfer Kent Konseyi ile birlikte yeni fidanlar toprakla buluşturuldu.

Nilüfer Kent Konseyi tarafından düzenlenen ‘Zeytin Candır’ fidan dikim etkinliği kapsamında Üçevler Mahallesi Ünveren Sokak’ta bulunan alana 50 adet zeytin fidanı dikildi. Fidan dikim etkinliğine Nilüfer Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Hakan Tanrıöver, Nilüfer Kent Konseyi Başkanı Şazi Çavuşoğlu, Nilüfer Kent Konseyi Gönüllüleri ve çevre sakinleri katıldı.

Nilüfer Belediyesi Roman Orkestrası’nın şarkılarıyla eşlik ettiği etkinlikte keyifli anlar yaşandı. Fidan dikiminin ardından Nilüfer Kent Konseyi Başkanı Şazi Çavuşoğlu ve Nilüfer Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Hakan Tanrıöver tarafından Nilüfer Kent Konseyi temsilcilerine teşekkür belgesi verildi.

Nilüfer’de yeşil ve doğa bilincinin bir hayli yüksek olduğuna dikkat çeken Çavuşoğlu, ağaçlandırma kampanyalarına tüm halkın katkıda bulunması gerektiğini vurguladı.