Nilüfer’in yeşiline Şahinkaya desteği

Özel Şahinkaya Koleji ile Nilüfer Belediyesi anlamlı bir proje için protokole imza koydu. Nilüfer Belediyesi Halk Evi’nde iki kurum işbirliğiyle Altınşehir Mahallesi’nde yapılacak olan parkın protokolünü Başkan Mustafa Bozbey ve Oğuzhan Şahinkaya imzaladı.

Başkan Mustafa Bozbey, Şahinkaya’ya anlamlı iş birliğinden dolayı teşekkür ederek, Nilüfer’in yeşil alanlarına sunacakları katkının örnek olması gerektiğini söyledi.

Oğuzhan Şahinkaya ise kurum olarak çevre ve doğaya duyarlı olduklarını ifade ederek, sosyal sorumluluk projesine katkı koymaktan mutlu olduklarını belirtti. Kentlerde her şeyin belediye veya idari yönetimlerden beklenmemesi gerektiğini kaydeden Şahinkaya, imkânı olan tüm kurumların bu tür projelere destek vermesi gerektiğini vurguladı.

Üç ay içerisinde yapılması planlanan Altınşehir Mahallesi Abdi İpekçi Caddesi üzerinde 4 bin metre kare alan üzerinde uygulanacak proje modern yapısıyla dikkat çekecek. İçerisinde basketbol, halı saha, koşu yolu, anfi sahne, havuz, gösteri terası barındıracak olan projede, özel çocuk oyun grupları da yer alacak.