Nilüfer Belediyespor atletizmde de şampiyon

Atletizm Federasyonu tarafından Edirne’de gerçekleştirilen Küçükler Atletizm Festivali Yarışları’nda Nilüfer Belediyespor Kulübü 80 metre, fırlatma topu, uzun atlama, 1000 metre, yüksek atlama ve 5x80 metre kategorilerinde el ettiği 114,50 genel puan ile 22 takım arasında şampiyon oldu.

11-12 Nisan 2015 tarihlerinde düzenlenen Atletizm Festivali Yarışları’ndan, ferdi derecelerde Kemal Eren Zeytun 1000 metrede 1’incilik, Metehan Bozoğlu uzun atlamada 3’üncülük, Mirsat Kadir Kutlu fırlatma topunda 2’ncilik, Bartu Aydoğan yüksek atlamada 4’üncülük ve Mehmet Enes Yürek 1000 metrede 2’incilik madalyaları ile ayrılarak bizleri gururlandırdı. Şampiyon takımımızı ve teknik ekibimiz Zakir Özgür ve Erhan Aydın'ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.