Konuk öğrencilerden Başkan Bozbey’e ziyaret

Avrupa Birliği’nin okul ortaklıkları kurulması, öğretmen ve öğrenci değişimi yapılması, deneyimlerin paylaşılması amacıyla uygulamaya koyduğu Comenius (Okul Eğitimi) Programı kapsamında Yunanistan, İtalya, Polonya ve İngiltere’den öğrenci ve öğretmenler Bursa’ya geldi. Nilüfer Belediyesi Rotary İlkokulu’nun da ortakları arasında olduğu ‘Hepimiz Farklıyız Hepimiz Aynıyız’ başlıklı proje kapsamında Bursa’ya gelen konuk öğrenci ve öğretmenler Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i de makamında ziyaret etti. Ziyarette Nilüfer Belediyesi Rotary İlkokulu idarecileri, öğretmenleri ve öğrencileri de yer aldı.

Başkan Bozbey, AB Projesi’nin,  öğrencilere büyük katkısının yanında kültür değişimi açısından da önemine dikkat çekti. Nilüfer Belediyesi’nin de bu tür projelerin her zaman destekçisi olduğunu belirten Başkan Bozbey, konuk öğrencilere Bursa hakkındaki izlenimlerini de sordu. İzlenimlerini Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile paylaşan öğrenciler keyifli bir sohbet gerçekleştirdiler. Başkan Bozbey de konuk öğrenci ve öğretmenlere ziyaretin anısına armağanlar verdi.

Nilüfer Belediyesi, konuk öğrenci ve öğretmenleri daha akşam yemeğinde ağırladı. Yemeğe Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Nazlı Yazgan ile Dış İlişkiler Büro Sorumlusu Hasan Karadayı da eşlik etti.