Genç yeteneklerden 23 Nisan konseri

Nilüfer Belediyesi Müzik Eğitim Çalışmaları’na katılan genç yetenekler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla konser verdi. Nilüfer Belediyesi Müzik Eğitim Çalışmaları Genel Koordinatörü Harun Fatih Güler tarafından düzenlenen atölyeler kapsamında eğitim alan öğrencilerden 30’unun sahne aldığı gecede sunulan müzik resitali büyük beğeni topladı. Konak Kültürevi’nde gerçekleştirilen konserde Vivaldi ve Bach gibi klasiklerin yanı sıra Metallica gibi günümüz guruplarının eserlerini ve Anadolu’nun çeşitli yörelerinden ezgileri keman, gitar, piyano, bağlama ve flüt gibi enstrümanlarla seslendiren gençler performanslarıyla izleyicilerden tam not aldı.

Geceye katılan aileler de çocuklarının heyecanına ortak olurken, Nilüfer Belediyesi Başkan Danışmanı Osman Günay, gençleri bu özel gecede sergiledikleri çalışmaları için kutlayarak Genel Koordinatör Harun Fatih Güler’e çiçek verdi.