Dünya Dans Günü’nde 450 dansçıdan muhteşem gösteri

Nilüfer Belediyesi, 29 Nisan Dünya Dans Günü nedeniyle ‘Bizimle dans eder misiniz?’ etkinliği düzenledi. Fethiye Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliğe Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Bukle Erman, Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Zekeriye Işık ve çok sayıda dans tutkunu katıldı.

Renkli görüntülerin yaşandığı etkinlikte, Nilüfer Halk Dansları Topluluğu ile Nilüfer Dans Atölyeleri’nde eğitim gören farklı yaş gruplarındaki kursiyerler, salonu tıklım tıklım dolduran izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı. Çocuk ve master grupların sahne aldığı organizasyonda toplam 450 dansçı, Türkiye’nin farklı yörelerinden halk oyunlarının yanı sıra, Hint dansı, salsa, bale, tango, zumba ve oryantal dans gösterileriyle görsel şov sundu. Hintli dansçılar performanslarını sergiledikten sonra, izleyicilere kısa bir kundalini yoga ve meditasyon seansı düzenledi.

Gece renkli bir finalle sona erdi. Gösteri yapan tüm dansçılar sahneye çıkarak, katılımcılarla birlikte dans etti.

Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Bukle Erman ve Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Zekeriye Işık da sahneye çıkarak muhteşem gösteri için tüm dansçıları kutladı, dans eğitmenlerine çiçek vererek teşekkür ettiler.