haber

Voleybolda dereceye girenler ödüllendirildi

Nilüfer 14. Uluslararası Spor Şenlikleri, heyecan dolu müsabakalarla devam ediyor. Genç Erkekler ve Genç Kızlar kategorisinde düzenlenen voleybol müsabakalarında, kazanan takımlar belli oldu.

 

Nilüfer Belediyesi Üçevler Spor Tesisleri’nde yoğun katılımla gerçekleşen voleybol müsabakalarında, Genç Erkekler ve Genç Kızlar kategorilerinde oynanan maçlarda kazanan takımlar belli oldu.

 

Büyük heyecanın yaşandığı voleybol maçlarında, 22 takımın mücadele ettiği Genç Kızlar kategorisinde, Barış Anadolu Lisesi rakiplerini geçerek birinci olmaya hak kazanırken, Ahmet Erdem Anadolu Lisesi ikinci oldu. Çamlıca Anadolu Lisesi ve Özel Kültür okulları da üçüncülüğü paylaştı.

 

8 takımlı Genç Erkekler kategorisinde de Coşkunöz EML birinci sırada yer alırken, Çamlıca Anadolu Lisesi ikinci oldu. Nilüfer İHL ve Hüseyin Özdilek EML takımları da üçüncülüğü paylaşan takımlar oldu.

 

Dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını Nilüfer Belediyespor Başkanı Ali Karamık, Nilüfer Spor Şenlikleri Koordinatörü Melahat Atlı ve okulların Beden Eğitimi öğretmenleri verdi.