Nilüfer Nikahevi’nde 5 5 5 çılgınlığı

Bursa’da çok sayıda çift, nikâh tarihlerini unutulmaz kılmak için gün, ay ve yılı 5 rakamından oluşan 5.5.2015 tarihini seçti. Bu çılgınlıktan nasibini alan Nilüfer Nikahevi’nde de bir günde 30’un üzerinde nikâh kıyıldı.

En yoğun günlerinden birini yaşayan Nilüfer Nikahevi’nde bu özel tarihte hayatlarını birleştiren Uğur Kocaman - Özge Turan ile Serap Budak - Anıl Aslan çiftinin nikâhını Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey sürpriz yaparak kıydı. Nikâhın şahitleri de Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ile CHP Bursa İl Başkanı Zafer Yıldız oldu. Bu ilginç tarihte evlenen çiftler mutluluklarını Başkan Bozbey ve nikâh şahitleri ile paylaştı. Başkan Bozbey ve şahitler Hazinedar ile Yıldız da çiftleri kutlayarak yaşam boyu mutluluklar dilediler.

Yılda 4 bin nikâhın kıyıldığı Nilüfer Nikâhevi’de günde ortalama 40 çift nikâh başvurusunda bulunuyor. Nilüfer Nikâhevi’nde Bursa’nın tüm ilçelerinde oturanlar nikâhlarını kıydırabiliyor.