Nilüfer Belediyesi Gölyazılı anneleri unutmadı

Nilüfer Belediyesi katkılarıyla ve Gölyazı Balıkçı Kadınları Yardımlaşma Derneği tarafından Anneler Günü dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi. Gölyazı’da düzenlenen etkinliklere Nilüfer Belediyesi Başkanvekili Nilgün Berk, Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Adil Kayaoğlu, Nilüfer Belediyesi Özel Kalem Müdürü Pınar Gürel ve Gölyazı Balıkçı Kadınları Yardımlaşma Derneği Başkanı Nurten Üner katıldı. Bu özel günde ilk olarak Gölyazı’yı adım adım gezen heyet, yaşlı anneleri evlerinde ziyaret ederek Anneler Günü’nü kutladı ve annelere çeşitli hediyeler verdi. Ziyaretlerin ardından Gölyazı’da gerçekleştirilen Kocaeli Gölcük Değirmendere Musiki Derneği THM Korosu konserine katılan heyet, Gölyazılı kadınlara ve misafirlere günün anısına kırmızı gül dağıttı.

Türkiye’nin çeşitli yörelerine ait bir birinden değerli eserleri seslendiren Kocaeli Gölcük Değirmendere Musiki Derneği THM Korosu da konukları gönüllerince eğlendirdi.

Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Adil Kayaoğlu etkinliğe katılanların bu özel gününü kutlayarak, Gölyazı Balıkçı Kadınları Yardımlaşma Derneği’ne de keyifli organizasyondan dolayı teşekkür etti.

Gölyazı Balıkçı Kadınları Yardımlaşma Derneği Başkanı Nurten Üner, Nilüfer Belediyesi’ne ve Kocaeli Gölcük Değirmendere Musiki Derneği’ne katkılarından dolayı teşekkür ederek, “Tatlı suyla tuzlu suyun birleştiği bu özel günde, Kocaeli Gölcük Değirmendere Musiki Derneği bu yılda bizi yalnız bırakmadı. Anneler Günü’nde bu etkinliğimiz geleneksel hale geldi. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da etkinliğimiz keyifli geçiyor. Anneler Günü, Gölyazı da bir başka kutlamanın gururu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Nilüfer Belediyesi’ne katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Renkli görüntülere sahne olan konser sonunda Nilüfer Belediyesi Başkan Vekili Nilgün Berk, Gölyazı Balıkçı Kadınları Yardımlaşma Derneği Başkanı Nurten Üner ile Kocaeli Gölcük Değirmendere Musiki Derneği Başkanı Ekrem Demirkesen’e birer teşekkür plaketi verdi.