Ramazan Sokağı bu yıl Cumhuriyet Meydanı’nda

Nilüfer Belediyesi ve Anadolu Arastası’na üye olan hemşehri dernekleri tarafından her yıl düzenlenen Ramazan Sokağı, bu yıl Nilüfer Belediyesi Halk Evi önünde bulunan İhsaniye Cumhuriyet Meydanı’nda kurulacak. Balkanlar’dan Kafkaslar’a Anadolu kültürünü yaşatmak için her gece iftardan sonra birbirinden eğlenceli programların yer alacağı Ramazan Sokağı için düzenlenen toplantıya Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer Belediyesi başkan yardımcıları ve Anadolu Arastası’na üye hemşehri derneklerinin başkanları katıldı.

18 Haziran’da başlayacak Ramazan gecelerinin dolu dolu geçmesi için dernek başkanlarıyla bir araya gelen Başkan Bozbey, Ramazan Ayı’nda farklı kültürleri Cumhuriyet Meydanı’nda bir araya getirmek istediklerini kaydetti.

Bozbey, dernek başkanlarıyla standlarda yer alması gereken ürünler hakkında da fikir alışverişinde bulundu.