‘Öğretmenlerden Aziz Nesin’e Mektup’ Yarışması

‘2015 Yılın Yazarı Aziz Nesin’ etkinlikleri kapsamında söyleşiler ve masal dinletileri düzenleyen Nilüfer Belediyesi bu defa öğretmenlere yönelik bir etkinlik gerçekleştiriyor.

Nilüfer Belediyesi Kütüphane Müdürlüğü ‘Öğretmenlerden Aziz Nesin’e Mektup’ Yarışması düzenliyor. Başvuruları 18 Mayıs Pazartesi günü başlayacak olan yarışmayla unutulmaya yüz tutmuş yazın ve iletişim araçlarından biri olan mektuplar aracılığıyla öğretmenlerin, Aziz Nesin’in ilham veren mizah ve mücadele dünyasının ışığında bugünü yeniden yorumlamaları amaçlanıyor. Tüm ilk, ortaöğretim ve lise öğretmenlerine açık olan yarışma Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle düzenleniyor. Son başvuru tarihi 17 Temmuz 2015 olan yarışmaya başvuru sahipleri belirledikleri rumuzlarla katılabilecekler.

Seçici Kurulu’nda Semih Gümüş, Turgut Çeviker, Prof. Dr. Alev Sınar, Nahit Kayabaşı, Güney Özkılınç, Özge Dinç ve Zeynep Terzioğlu’nun bulunduğu yarışmada birincilik ödülü 3 bin TL, ikincilik ödülü 2 bin TL, üçüncülük ödülü bin TL. Yarışmada 3 kişiye de 750’şer liralık mansiyon ödülü verilecek.

Yarışmaya katılmak isteyenler bilgi için (224) 494 19 54 numaralı telefonu arayabilir.