El İzi Atölyesi'nden yılsonu resim sergisi

Eğitmenliğini Türkan Şen’in yaptığı Nilüfer Kent Konseyi Kadın Meclisi El-İzi Gönüllü Sanat Atölyesi resim grubu öğrencileri, bir yıllık çalışmalarının ürününü açtıkları sergi ile gözler önüne serdi. Nilüfer Belediyesi Dernekler Yerleşkesi’nde açılan sergiye Nilüfer Kent Konseyi Başkanı Şazi Çavuşoğlu, El-İzi Gönüllü Sanat Atölyesi Eğitmeni Türkan Şen ile öğrencileri ve çok sayıda sanatsever katıldı.

Sergi açılışında konuşan Nilüfer Kent Konseyi Başkanı Şazi Çavuşoğlu, “Her yıl olduğu gibi bu yılda yoğun bir emeğin sonucu ortaya çıkmış eserleri sergiliyoruz. Gönüllü yapılan işlerin değeri gerçekten paha biçilemez. El-İzi Gönüllü Sanat Atölyesi eğitmenimizi ve öğrencilerini yürekten kutluyorum. Sergi de gerçekten birbirinden özel ve güzel eserler yer alıyor. Herkesin bu sergiyi görmesini temenni ediyorum” dedi. Konuşmaların ardından Çavuşoğlu, çalışmalarından dolayı atölye eğitmenini ve öğrencileri kutlayarak çiçek verdi.

Sekiz öğrenciye ait toplam 65 yağlı boya eserin yer aldığı sergi 28 Mayıs tarihine kadar izlenime açık kalacak.

NİLSEM’den sergi

NİLSEM tarafından açılan ‘İpek Kozadan Takı’ya sergisi de Nilüfer Belediyesi Sergi Galerisi’nde açıldı. Serginin açılışını Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, eşi Seden Bozbey ile birlikte yaptı. Sergiyi gezerek eserleri ilgiyle inceleyen Başkan Bozbey, eğitmen Nadide Yakıt ve öğrencilerini başarılarından dolayı kutladı.