Başkan Bozbey makamını Korubaşı Mahallesi’ne taşıdı

Gün boyu mahalleliyle bir araya gelen Bozbey, bölge halkının geçim kaynakları arasında tarımın da yer alması için gereken desteği vereceklerini söyledi.

Makamını her hafta cuma günleri farklı bir mahalleye taşıyan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, bu defa Korubaşı Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Bozbey, sabahın erken saatlerinde çalışma ekibiyle birlikte gittiği Korubaşı’nda mahalle kahvesinde halkla bir araya gelerek sohbet etti, öneri ve taleplerini dinledi. Mahalle Muhtarı Fehmi Burhan ile de karavanında bir araya gelen Başkan Bozbey, mahalleye ilişkin sorunları dinledi.

Tarım desteği…

Başkan Bozbey, odunculuk ve hayvancılık ile geçimini sağlayan Korubaşı Mahallesi’nin geçim kaynakları arasında tarımın da yer alması gerektiğini, bu konuda destek vereceklerini söyledi. Bölgede kestane ve ceviz fidanlarının toprakla buluşması için çalışmalar yapacaklarını söyleyen Bozbey, hayvancılığın yanı sıra tarımla birlikte bölgenin gelir düzeyinin de artacağını belirtti.

Korubaşı mahalle sakinleri Bozbey’den mahalleye bir meydan kazandırılması talebinde de bulundu. Mahalleyi gezerek nereye meydan yapılacağı konusunda görüş alan Başkan Bozbey Korubaşı Mahallesi’ne yakışır bir meydan düzenlemesi sözü de verdi.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, bölgenin su kaynaklarının kullanılması yönünde de çalışmalar yapıldığını belirtti. Bozbey mahallelinin diğer talepleri için ilgili müdürlüklere yerinde talimat vererek çalışmaların hızlandırılmasını istedi.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey makamını 5 Haziran Cuma günü de Badırga Mahallesi’ne taşıyacak.