Türkiye Güzeli Nilüfer Belediyespor’dan

Miss Turkey 2015 Güzellik Yarışması dün gece yapıldı. Ayşe Hatun Önal ve Kenan Doğulu’nun da şarkılarıyla renklendirdiği gecede Türkiye’nin en güzel kızı Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı’nda oynayan Ecem Çırpan oldu. 18 yaşındaki Ecem Çırpan 2007 yılında Nilüfer Belediyespor’un alt yapısında voleybola başladı. Smaçör mevkiinde görev yapan Çırpan, Nilüfer Belediyespor’un lisanslı sporcusu olarak 14 numaralı formasıyla geçtiğimiz sezon A takımda birçok maçta görev aldı. 1.85 boyundaki güzel oyuncu Nilüfer Belediyespor ve takım arkadaşlarını sevince boğdu.

Nilüfer Belediye Başkanı ve Nilüfer Belediyespor Onursal Başkanı Mustafa Bozbey de çiçeği burnunda kraliçeyi arayarak elde ettiği dereceden dolayı kutladı. Ecem’in elde ettiği derecenin kendilerini gururlandırdığını kaydeden Bozbey, “Yıllardır alt yapımızdan yetişerek kulübümüzde forma giyen Ecem Çırpan, Türkiye’nin en güzel kızı olarak hepimizi gururlandırdı. Ecem’e bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum. Avrupa’da da katılacağı yarışmada Nilüfer’i, Bursa’yı ve Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum” dedi.

Nilüfer Belediyespor Kulüp Başkanı Ali Karamık başda, Ecem’in başarısıyla gururlandıklarını belirterek, “Ecem karakteri ve güzelliğiyle her zaman dikkat çeken bir sporcumuzdu. Elde ettiği derece bizim için sürpriz olmadı. Kendisine bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum” diye konuştu.