İbrahim Üçdağ yuvada kaldı

Ligde ve Avrupa’da aldığı başarılarla adından sıkça söz ettiren Nilüfer Belediyespor Erkek Hentbol Takımı, İbrahim Üçdağ ile sözleşme yeniledi.

Nilüfer Belediyesi Üçevler Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen imza töreninde konuşan

Nilüfer Belediyespor Başkanı Ali Karamık, “Yeni sezonda başarı hedefimizi yükselttik. İç transferde oyuncularımızla sözleşme yenilemeye devam ediyoruz. Uzun yıllardır kulübümüze emek veren İbrahim arkadaşımızın yuvada kalması bizi mutlu etti. Yeni sezona iddialı bir şekilde hazırlanıyoruz. Nilüfer Belediyespor’da transfer bitmez” şeklinde konuştu.

Kulüpte kaldığı için mutlu olduğunu belirten tecrübeli sporcu İbrahim Üçdağ da, “Yeni sezonda hem ligde hem de Avrupa kupalarında takımımızın başarısı için sahada elimizden geleni yapacağız. Uzun yıllardır formasını giydiğim Nilüfer Belediyespor’da kaldığım için çok mutluyum. Kulüp Başkanımız Ali Karamık’ın ve teknik ekibimizin desteğini her zaman görüyoruz. Nilüfer Belediyespor ailesinde kalma fırsatını verdikleri için kendilerine teşekkür ediyorum. Hedefe ulaşma noktasında takım olarak beklentileri karşılayacağımıza gönülden inanıyorum” ifadelerini kullandı.