Kaatı Sanat Atölyesi mezunlarını verdi

Türkler’in yüzyıllara dayanan medeniyet ve kültürünün kâğıt oymacılığına yansıyan yüzü Kaat-ı Sanatı, Nilüfer’de Dilek Erim’in eğitmenliğinde yeniden hayat buldu. Unutulmaya yüz tutan geleneksel Türk El Sanatları’na yeniden hayat vermek amacıyla Nilüfer’de kurulan Nilüfer Kaat-ı Sanat Atölyesi, Konak Kültürevi’nde iki yıllık çalışmalarını sanatseverlerin beğenisine sunarken mezun olan kursiyerlerde sertifikalarına kavuştu.

Türk süsleme sanatında önemli bir yere sahip olan ‘Kaat-ı Sanatı’nın’ yeniden hayat bulduğu Nilüfer’de eğitmen Dilek Erim yönetiminde kursiyerlerin eserleri sanatseverlerle buluştu. Yaklaşık 60 eserin yer aldığı sergi meraklılarından büyük ilgi gördü.

Düzenlenen törende Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Fırat Emiroğlu mezun olanlara sertifikalarını verdi. Dilek Erim ve mezunları kutlayan Emiroğlu, Nilüfer Belediyesi’nin her zaman sanatın yanında olduğunu belirtti.