Nilüfer’de Ramazan coşkusu devam ediyor

Nilüfer’de Ramazan geceleri her gece farklı etkinliklerle rengârenk geçiyor. Nilüfer Belediyesi Halk Evi Cumhuriyet Meydanı’nda son olarak Geleneksel Gösteri Sanatları ekipleri çeşitli gösteriler yaptı.

‘‘Pantomim, Aşuk Maşuk ve Semah’’ gösterileri izleyenlerden tam not aldı. Gecede Alpay Ekler ve ekibinin ‘Yunus Emre Hayâl Perdesi’nde’ gösterisi ilgiyle izlendi. Hacivat - Karagöz ile Yunus Emre nefesleri ve ilahileri buluşması geceye katılanlar tarafından beğeni topladı.

İrfaniye ve Büyük Balıklı’da iftar buluşması

Nilüfer Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından verilen mahalle iftarları da Büyükbalıklı ve İrfaniye’de devam etti. Başkan Mustafa Bozbey ve eşi Seden Bozbey iftar programlarına katılarak mahalle halkıyla oruç açtı. İftar sonrası vatandaşlarla sohbet eden Bozbey, sorunlara da kulak verdi.