Mert Güven Nilüfer Belediyespor’da

Geçen sezon Erkekler Hentbol Süper Ligi’nde fırtına gibi esen Nilüfer Belediyespor Erkek Hentbol Takımı, Maliye Milli Piyango Spor Kulübü’nde forma giyen 28 yaşındaki Mert Güven’i kadrosuna kattı.

Genç ve A Milli Takım’da da görev alan orta oyun kurucu pozisyonunda oynayan Güven, kendisini bir yıllığına yeşil mavi beyazlı yapan sözleşmeyi imzaladı.

Bu yıl üç kulvarda da mücadele edeceklerini belirten Nilüfer Belediyespor Başkanı Ali Karamık, “İddialı bir takım oluşturduk. Türkiye Süper Ligi’nde, Avrupa Kupası ve Türkiye Kupası’nda takım olarak başarıların altına imza atacağımıza gönülden inanıyoruz. Yönetim olarak oyuncularımızın ve teknik ekibimizin her zaman yanındayız” ifadelerini kullandı.