Nilüfer Belediyespor basketbolda da boy gösterecek

Voleybol ve hentbolda elde ettiği başarılarla adından sıkça söz ettiren Nilüfer Belediyespor, bu yıl Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi’nde boy göstermeye hazırlanıyor. 2015-2016 Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi hazırlıklarını sürdüren Nilüfer Belediyespor, Tolga Kökle, Ömer Faruk Ermat, Eren Ulukök ve Mehmet Çolak ile 1’er yıllık sözleşme imzaladı.

Nilüfer Belediyespor Üçevler Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Ali Karamık, hedeflerinin iki lige çıkmak olduğunu kaydetti. Kulüp Başkanı Karamık, “Kulüp olarak voleybol ve hentboldan sonra basketbolda da yer alarak Bursa’yı yeniden basketbolun merkezi haline getirmek istiyoruz. Güçlü bir kadro oluşturarak 2. Lig’e çıkmayı hedefliyoruz. Transfer ettiğimiz sporcular eminim tecrübelerini sahaya yansıtarak kulüp olarak hedefimize ulaşacağız” şeklinde konuştu.

Nilüfer Belediyespor Erkek Basketbol Takımı’nın baş antrenörlüğü Mehmet Sezen’e emanet edilirken, takım antrenörlüğünü de Serkan Usta ve Eren Arhan üstlendi.

Nilüfer Belediyespor Erkek Basketbol Takımı antrenmanlara Ağustos ayı içerisinde başlayacak.