Can dostları için bir kap su

Sıcak yaz aylarının gelmesiyle sokak hayvanlarına yönelik kampanya başlatan Nilüfer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, “Bir Kap Su, Bir Dolu Hayat” sloganıyla vatandaşları duyarlı olmaya davet ediyor. Yaz aylarında sıcak havanın etkisiyle sokak hayvanlarının su ve beslenme ihtiyacını gidermek isteyen Nilüfer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, sokak hayvanları için özel hazırlanan su kaplarını vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtıyor.

Vatandaşlara su kaplarının yanı sıra çeşitli bilgilendirme broşürlerinin de verilerek sokakta yaşayan canlıların insanlar kadar yaşam hakkı taşıdığı vurgulanıyor.

Sokak hayvanlarının yaşam koşullarının korunması için yıl boyunca çeşitli kampanya ve etkinlikler düzenleyen Nilüfer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, sokakta yaşayan canlıların su ve beslenme ihtiyacının giderilmesi için vatandaşları kapılarının önüne bir kap su koymaya davet ediyor.