haber

Geleceğin çağdaş bireyleri Nilüfer’de yetişiyor

Nilüfer Belediyesi ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Bursa Şubesi işbirliğiyle düzenlenen yaz okullarına katılan Görükle ve Minareliçavuş Mahallesi’nde yaşayan

60 öğrenci sertifikalarını törenle aldı. Fotoğraf, yüzme, folklor, drama, resim ve el sanatları gibi branşlarda dört hafta eğitim alan öğrencilere katılım ve teşekkür belgeleri Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Ali Kızılkaya, Nilüfer Belediyesi Görükle Bölge Sorumlusu Ayşegül Erkol ve ÇYDD Bursa Temsilcisi Süheyla Kaplan tarafından verildi.

 

Görükle Bölge Sorumlusu Ayşegül Erkol ÇYYD ile ortak çalışmalar yapmaya devam edeceklerini söyledi.

 

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Bursa Şube Başkanı Süheyla Kaplan da yaz okullarında çocukların kültürel ve sosyal anlamda kendilerini geliştirdiklerini belirterek “Geleceğimizin güvencesi çocuklarımızı çağdaş bireyler olarak topluma kazandırmak amacıyla eğitim çalışmaları düzenledik. Hedefimiz çocuklarımızın çalışkan, sorumluluk sahibi, analiz yetenekleri gelişmiş, zorluklar karşısında yılmadan ilerleyen, özgür ve özgüven sahibi bireyler olması” şeklinde konuştu.

 

Sertifika töreninde ÇYDD’nin Görükle ve Minareliçavuş mahallelerinde yaz okuluna katılan öğrenciler de hazırladıkları gösteri ile katılımcıların beğenisini topladı. Minik öğrencilerden oluşan koro İzmir Marşı, ve Onuncu Yıl Marşı’nı başarıyla seslendirdi.

 

Minareliçavuş Meydanı ve Nilüfer Belediyesi Görükle Hizmet Binası önünde gerçekleştirilen etkinliklerde fotoğraf ve el sanatları sergisi de açan çocukların mutlulukları gözlerinden okundu.