Ramazan Sokağı’nda tasavvuf ezgileri

Ramazan ayının son günlerine yaklaşırken Nilüfer Belediyesi Ramazan Sokağı, birbirinden keyifli eğlencelere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Aşuk ile Maşuk, balon şov ve sema gösterilerinin yer aldığı Ramazan Sokağı Sahnesi, seslendirdiği ilahi ve kasidelerle adından sıkça söz ettiren Hafız Halil Necipoğlu’nu ağırladı.

Camideki Adam ve Semavi Vuruşlar Esma Şarkılar adlı albümlerinden çok sayıda ilahi ve dini tasavvufu seslendiren Halil Necipoğlu ile Muhabbetnâğme konserine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Necipoğlu, ilahi, kaside, mevlit türlerinden çok sayıda eseri Nilüferliler ile birlikte söyledi.

Nilüfer Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu Şefi Filiz Başıbüyük de sahne alarak geceye renk kattı.

Başkan Bozbey iftarı Gölyazı’da açtı

Nilüfer Belediyesi tarafından kentin çeşitli mahallelerinde düzenlenen iftar etkinlikleri kapsamında Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, iftarı Gölyazı Mahallesi sakinleriyle birlikte açtı. Vatandaşlarla iftar sofrasında bir araya gelen Bozbey, Gölyazı Mahallesi sakinlerinin yaklaşan Kadir Gecesi’ni ve Ramazan Bayramı’nı kutladı. Yemeğin ardından Başkan Bozbey, Gölyazı Mahallesi Meydanı’nda vatandaşlarla sohbet etti.