Bozbey, belediye personeliyle bayramlaştı

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, bayram öncesi son iş gününde belediye çalışanlarıyla bayramlaştı. Nilüfer Belediyesi Halk Evi, Aladdinbey Hizmet Binası, spor tesisleri ve kütüphaneleri ziyaret eden Başkan Bozbey ve başkan yardımcıları, belediye personeliyle tek tek bayramlaşarak aileleriyle birlikte sağlıklı, huzur dolu güzel bir bayram dileklerinde bulundu.

Bayramların birlik ve beraberliği simgelediğini söyleyen Mustafa Bozbey, sosyal medya hesapları üzerinden de tüm vatandaşların bayramını kutladı.

Başkan Bozbey mesajında şu ifadelere yer verdi: “Demokrasi, katılımcılık, özgürlük, sosyal belediyecilik, eşitlik ve vicdanın kenti Nilüfer’de, Ramazan Bayramı’nı iyi dilekler ve umutlarla karşılıyoruz. Çünkü biz, bayramların dünyanın her köşesinde bayram gibi yaşanmasını arzuluyoruz. Çünkü biz, çocuk kahkahalarının silah seslerini susturduğu; barışın, sevginin ve kardeşliğin dünyaya hâkim olduğu, her günün bayram tadında yaşandığı bir dünyayı özlüyoruz. Dilerim ki, Ramazan Bayramı, özlediğimiz huzur ve barış ortamını bir an önce getirir. Hangi dinden, milletten ve renkten olursa olsun tüm çocuklar, analar, babalar evlerinde huzurla uyur. Sevdiklerinizle beraber, sağlıklı, mutlu, ağız tadıyla bir bayram geçirmenizi diliyorum.”