Bursa Emniyet Müdürü Selami Yıldız’dan Bozbey’e ziyaret

Bursa Emniyet Müdürü Selami Yıldız, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i makamında ziyaret etti. Nilüfer Belediyesi Halk Evi’nde gerçekleşen ziyarette Yıldız, Başkan Bozbey’e çalışmalarında başarılar dileyerek, Bursa ve Nilüfer’in huzuru için hep birlikte ortak çalışmalar yapılmasının önemine dikkat çekti. Yıldız, Nilüfer ilçesi İzmir Yolu üzerinde yapımı devam eden Emniyet Müdürlüğü binasına gelecek yılın bahar aylarında taşınmayı planladıklarını söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Bozbey ise, “Müdürümüzün ziyaretinden memnuniyet duyduk. Nilüfer ve Bursa için ortak yapacağız çalışmaları değerlendireceğiz. Kamu kurumları olarak Bursa’nın huzur ve güvenliği için beraber çalışmalıyız. Bu anlamda Nilüfer Belediyesi olarak elimizden geleni yapmaya hazırız” dedi.

Ziyaretin sonunda Başkan Bozbey tarafından Yıldız’a, Nilüfer Belediyesi’nin gerçekleştirdiği “Duruyoruz” etkinliğinde 5.990 kişiyle oluşturulan Atatürk portresini hediye edildi.