Nilüferli bisikletçiler Yozgat’tan ödülle döndü

Nilüfer Belediyespor dağ bisikletçileri katıldıkları her yarışta dereceye giriyor. Daha önce çok sayıda derece yapan Nilüfer Belediyespor bisikletçileri bu defa Yozgat’ta Nilüfer’in adını duyurdu.

23 Ağustos Pazar günü Yozgat’ta gerçekleştirilen Uluslararası Dağ Bisikleti C3 yarışına aralarında Bursa’nın da bulunduğu 18 farklı ilden katılım oldu. Yalova’dan Antalya’ya, Ankara’dan Samsun’a kadar farklı illerden dağ bisikletçilerinin katıldığı yarışlarda toplam 71 sporcu yer aldı. Nefes nefese geçen yarışlarda Nilüfer Belediyespor’dan Sinan İli U17 kategorisinde 2. oldu. Yarışlarda Nilüfer Belediyespor’dan Mustafa Eren Cin de Genç Erkekler kategorisinde 3.’lük aldı.

Yarışlardan iki ödülle dönen Nilüfer Belediyespor Bisiklet Takımı, kendilerine her zaman destek veren Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve Nilüfer Belediyespor Başkanı Sayın Ali Karamık’a teşekkür ettiler.