Bozbey çalışanlarını öğle yemeğinde ağırladı

Her fırsatta halkla iç içe olan, onlarla birebir iletişimde kalan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Belediye personeliyle de daha fazla bir araya gelmek için farklı bir projeyi hayata geçirdi. Başkan Bozbey, Belediye personelinin motivasyonunu arttırmak, kurum içi iletişimi güçlendirmek, Nilüferlilere daha iyi hizmet verebilmek ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak için “personel buluşmaları” gerçekleştirmeye başladı

Nilüfer Belediyesi Halk Evi’nde Başkanlık makamında öğle yemeğinde gerçekleşen ilk buluşmaya Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nde çalışan 10 personel katıldı.

Personelini ağırlayan Başkan Bozbey ilk olarak çalışma koşullarını, vatandaşlardan gelen tepkileri ve Nilüfer’e daha iyi hizmet verilebilmesi konusunda çalışanlarının önerilerini dinledi.

‘Büyük bir aileyiz”

Nilüfer Belediyesi olarak büyük bir aile olduklarına dikkat çeken Başkan Bozbey, “Nilüfer Belediyesi’nin başarısı aslında hepimizin başarısı. Sadece benim değil, sizlerin, üretenlerin getirdiği başarı. Sizlerin yapacağı olumlu işler olumlu olarak, olumsuz işler de olumsuz olarak bize dönüyor. En iyisini yapan bir kurumuz. Aksaklıklar elbette ki oluyor ama onları da giderecek olan yine bizleriz. Bizim istediğimiz bu kurumda en iyisini en güzelini biz yapalım. İnsanları gülümsetmek gibi bir sorumluluğumuz var ve bunu yapmak için hep birlikte hareket etmeliyiz” şeklinde konuştu.

Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Seden Bozbey ve İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Bircan Uysal’ın da katıldığı öğle yemeğinde belediye personeli de Başkan Bozbey ile öğle yemeğinde bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu belirtti.

Nilüfer Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü ile İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen proje kapsamında Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, her iki haftada bir 10 belediye personelini Halk Evi’nde bulunan Başkanlık Makamı’nda ağırlamaya devam edecek.