Nilüfer’den Hopa’ya yardım eli

Nilüfer halkı Hopa’nın acısını paylaşıyor. Sel felaketinin yaşandığı bölgedeki halka bir nebze olsun destek vermek amacıyla Nilüfer Belediyesi ve Nilüfer Kent Konseyi tarafından bir kamyon yardım malzemesi hazırlandı. Belirlenen ihtiyaçlara göre hazırlanan yardım kamyonunda 2 ton kuru gıda ve 1 ton temizlik maddesi yer aldı.  Hazırlanan yardım kamyonu Nilüfer Belediyesi Başkanvekili Muhammet Aydın, Nilüfer Belediyesi  Başkan Yardımcısı Turgay Erdem, Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Naci Kale ve Kent Konseyi çalışanları tarafından Kent Konseyi önünden sel felaketinin yaşandığı bölgeye uğurlandı. Nilüfer Belediyesi Başkanvekili Muhammet Aydın yaşanan sel felaketinde yaşananların herkesi üzüntüye boğduğunu belirterek  “Bizler de Hopa halkının yanında olduğumuzu göstermek istedik. Bu yardımlarla en azından onların acil ihtiyaçlarına destek verebilirsek ne mutlu bize” dedi.