Zabıta personelinden Başkan Bozbey’e ziyaret

Zabıta Teşkilatı’nın 189. kuruluş yıl dönümü Bursa’da olduğu gibi Nilüfer’de de çeşitli etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor. Nilüfer Belediyesi Zabıta Müdürü Tan Gündüz ve beraberindeki personel, yıl dönümü dolayısıyla Başkan Mustafa Bozbey’e ziyarette bulundu.

Zabıta Müdürlüğü’ne verdiği desteklerden dolayı teşekkür eden Müdür Tan Gündüz, “Bize verdiğiniz desteklerden dolayı nezâket ziyaretinde bulunmak istedik. Nilüfer halkının huzur ve mutluluğu için elimizden geleni her zaman yapıyoruz. Vatandaşımıza ilkeniz doğrultusunda hizmet etmek ve gülümseyen Nilüfer’de daha fazla gülümsetmek için aralıksız görev başındayız” dedi.

Zabıta Teşkilatı’nın anlamlı gününü kutlayan Bozbey ise, “Zabıta Müdürlüğü her olayda her konuda sorunlara direkt olarak çözüm bulmaya çalışan bir birimimiz. Ekiplerimizin her birine çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Zabıta memurlarımızın her biri dışarıda başkanı temsil eden, vatandaşla ya da esnafla karşı karşıya kalan görevlilerdir. Onun için arkadaşlarımızın bu hassasiyetle çalıştıklarına inanıyorum. Yerel yönetimlere artan düzeyde sorumluluklar yükleniyor. Bu sorumluluk çerçevesinde belki ileriki bir aşamada zabıtanın da kolluk kuvveti olarak belediyelerde hizmet vermesi söz konusu olacak. Vatandaşların sorunlarının çözümü noktasında hem insani duygularla hem de kuruma yaraşır şekilde davrandıklarından dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.