Perakendecilerden Bozbey’e ziyaret

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bursa Perder Yönetim Kurulu’nu Halk Evi’nde bulunan makamında ağırladı. Yönetim kurulu üyeleri Süleyman Ekincioğlu, Gökhan Seyhan, Ferit Alparslan, Ahmet Calayır ve Muhammed Okur’un katıldığı ziyarette Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Kılıç, perakendecilik sektörü hakkında hazırladıkları raporu Başkan Bozbey’e sundu. Kılıç, Bursa organize gıda perakendesinin çatı kuruluşu olarak sektörün içinde bulunduğu durum, yaşanan sorunlar ve çözüm noktasında yerel yönetimlerden beklentilerini dile getirdi. Perakendecilikle ilgili yasanın Türkiye Büyük Millet Meclisi’nden bir an önce çıkmasını beklediklerini söyleyen Haşim Kılıç, perakendecilik sektöründe düzenlemeye ihtiyaç olduğunu belirtti.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de Bursa Perder Yönetim Kurulu’nun ziyaretinden memnuniyet duyduğunu dile getirdi. Bozbey, Nilüferlilere hizmet veren perakende firmalarıyla sürekli uyum içerisinde çalıştıklarını da söyleyerek Bursa Perder ile çeşitli projelerde işbirliği yapacaklarını kaydetti.