Başkan Bozbey personelle yemekte buluştu

Personel ile her fırsatta bir araya gelmeye özen gösteren Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, yeni bir projeyle çalışanlarla artık yemekte buluşuyor.

Başkan Bozbey, Özel Kalem Müdürlüğü ile İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nce yürütülen “Çalışanlar ile Öğle Yemeği” uygulaması çerçevesinde yine keyifli geçen bir buluşma gerçekleştirdi. Bu seferki buluşmaya Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nden 10 personel katıldı. Çalışanlar, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, eşi Seden Bozbey, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Bircan Uysal ve Nilüfer Belediyesi İnsan Kaynakları Danışmanı Kurtuluş Kaymaz ile birlikte hem yemek yedi hem de belediye projeleri hakkında görüş alışverişinde bulundu. Başkan Bozbey, makamında gerçekleşen yemekte kurumun mevcut ve gelecekte yapılması planlanan çalışmaları ile ilgili çalışanların görüşlerini dinledi.

Nilüfer bölgesindeki park ve bahçeler hakkında da bilgi alan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey “Hepimiz bir kamu hizmeti veriyoruz buradaki amacımız da vatandaşlarımızı mutlu etmek, onlara huzurlu bir ortam oluşturmaktır. Sizlere bugüne kadar yaptığınız çalışmalardan dolayı teşekkür ederim, sizlerin biraz daha özverili çalışmaları ile hizmetlerimizi en iyi şekilde vatandaşlarımıza ulaştırabiliriz. Nilüfer Belediyesi ailesi her zaman örnek bir aile olmuştur. Park ve Bahçeler Müdürlüğü de bu konu da çok önemli bir birim. Bu konuda en önemli sıkıntılardan biri de parklarımızın korunabilmesi. Vatandaşlarımız bölgemizdeki parkları daha düzenli kullandığında bakım ve onarım giderlerinin yerine daha çok park yapabiliriz. Bu nedenle koruma bilincini mutlaka aşılamamız gerekiyor, aileler gittikleri parklarda o alanın korunması gerektiğini çocuklara da anlatmalı” dedi.

Çalışanların farklılık yaratacak fikirlerini kayıt altına alma ve birimler arasında paylaşmanın yanı sıra, sosyal etkileşim ve kurumsal gelişimin sağlanması açısından da büyük önem taşıyan  “Çalışanlar ile Öğle Yemeği” uygulaması çerçevesinde Başkan Bozbey tüm personelle gruplar halinde buluşmayı sürdürecek.