Nilüfer Belediyesi Uludağ Cup 2015 şampiyonu belli oldu

Spora ve sporcuya verdiği önemi her platformda gösteren Nilüfer Belediyespor sponsorluğunda, Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde (TB2L) mücadele eden takımların katıldığı ‘Nilüfer Belediyesi Uludağ Cup 2015’ta heyecan sona erdi.

5-7 Ekim tarihleri arasında Bursaspor’un organizasyonu ile gerçekleştirilen turnuvada Bursaspor, Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent, İstanbul Beylikdüzü ve Ankara Ormanspor mücadele etti. TOFAŞ Nilüfer Spor Salonu’nda büyük heyecanın yaşandığı karşılaşmalar sonunda Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent, ikili averaj sonucunda 5 puanla şampiyon oldu. Aynı puana sahip Bursaspor ikinci olurken, İstanbul Beylikdüzü üçüncü, Ankara Ormanspor da dördüncü sırada yer aldı.

Turnuvaya verdiği katkılardan dolayı Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e teşekkür eden Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, Nilüfer Belediyesi Başkan Vekili Pınar Göz, Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız, Spor İşleri Müdürü Fatma Tekin, Nilüfer Belediyesi Plan Program ve Spor Komisyonu Başkanvekili Atakan Çorbacı’ya teşekkür plaketi verdi.

Bursaspor Amatör Şubelerden Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Halil Özyürek de, turnuvaya katılan tüm takımların yöneticilerine teşekkür plaketiyle birlikte hediye paketi takdim etti.