Havaya Karışan’ sergisi Nilüfer’de

Fulya Çetin’in 2013 yılından beri yaptığı yağlı boya, kâğıt ve tahta üzerine akrilik boya eserlerden oluşan ‘Havaya Karışan’ adlı sergi, sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Nâzım Hikmet Kültürevi’nde düzenlenen serginin açılışına Nilüfer Belediyesi Başkanvekili Pelin Sevgi, Nilüfer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güney Özkılınç ile çok sayıda sanatsever katıldı.

Türkiye’nin üzerinde kara bulutların dolaştığını belirten Nilüfer Belediyesi Başkanvekili Pelin Sevgi, “Bu sergi, ülkemizin son zamanlarda yaşanan halini gözler önüne seriyor” ifadelerini kullandı. Sergide sanatçının çevrede olup bitenden, sokakta kopan isyandan, kavgadan bir adım atıp, atölyesinde kendi kendine konuşmasından, bir tür mırıldanma halinden çıkan resimleri yer alıyor. Fulya Çetin’in kuşkulardan, tedirginliklerden, yangınlardan ve dumandan beslenen, bir bulut vasıtasıyla ilişki kurduğu 30 eserden oluşan sergi, 13 Kasım tarihine kadar izlenime açık kalacak.