Nilüfer Belediyesi GESK Futsalda rekor kırıyor

Futsal 1. Ligi’nin son dört yıl namağlup şampiyonu Nilüfer Belediyesi GESK, 8 takımlı Futsal B2 – B3 1.Lig’inin 2015 sezonu 1. devresini de lider olarak bitirdi.

Kuşadası Uğur İnan Spor Salonu’nda 18-24 Ekim tarihleri arasında gerçekleşen maçlarda, Nilüfer Belediyesi GESK, 19 puanla ilk yarıyı namağlup birinci sırada bitirdi.

61 aydır yenilmiyor

Futsalda yıldızlar topluluğu Nilüfer Belediyesi GESK, 2010 yılı Eylül ayında oynanan Balıkesir GESK takımına 1-0 mağlup olduktan sonra yenilgi yüzü görmedi. Çıktığı 56 maçtan 4’ünde berabere, 52 maçtan da galip ayrılan Nilüfer Belediyesi GESK, 4 yıl üst üste namağlup şampiyon oldu.

5 yılı aşkın bir süredir yenilgi görmeyen Futsalın kralları, son dört sezondur en çok gol atan,  en az gol yiyen ve bir maçta en çok gol atan takım olarak birçok rekora da imza attı.