Genç yeteneklerden Cumhuriyet Bayramı konseri

Nilüfer Belediyesi Müzik Eğitim Çalışmaları'nda eğitim alan öğrenciler Cumhuriyet Bayramı’nda anlamlı bir konsere imza attı. Uğur Mumcu Sahnesi'nde gerçekleştirilen konsere ilgi yoğundu.  Keman, gitar, flüt, piyano gibi enstrümanlarla sahne alarak müzik ziyafeti i sunan gençler, dinleyenlerden tam not aldı.

Paul Desmond, Bach, Mozart'ın yanı sıra İsmail Dede Efendi'den eserler seslendiren yetenekler dakikalarca ayakta alkışlandı. Konser sonunda sahneye çıkan gençler, dinleyicilerle hep bir ağızdan 10. Yıl Marşı'nı seslendirdi.

Konseri izleyenler arasında yer alan Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Adil Kayaoğlu, öğrencileri kutladı ve Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey adına Nilüfer Müzik Eğitim Çalışmaları Genel Koordinatörü Harun Fatih Güler'e de çiçek vererek teşekkür etti.