Sporun kenti Nilüfer’de yürüyoruz

Nilüfer Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, “Sporun kenti Nilüfer’de yürüyoruz” sloganıyla sabah sporu yapan vatandaşlara destek veriyor. Nilüfer’in Beşevler Petunya Parkı ve Koşu Yolu ile Cephanelik Koşu Parkuru’nda sabah sporu düzenleyen Nilüfer Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü’nün etkinliğine Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de eşi Seden Bozbey ve çocukları Meriç ile katıldı. Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız, Nilüfer Belediyesi Meclis Üyeleri ve muhtarların da katıldığı yürüyüşte Başkan Bozbey mahalleliyle birlikte spor yaptı. Nilüfer Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü personeli Süleyman Yeşilova’nın eğitmenliğinde gerçekleştirilen yürüyüş öncesi katılımcılara kayısı, badem, su ve ayran dağıtıldı. Sabah sporuna başlamadan önce kayısı ve bademin metabolizmayı dinç tutacağını kaydeden Yeşilova, yürüyüşten sonra da ayran içilmesi gerektiğini söyledi.

Beşevler Petunya Parkı ve Koşu Yolu ile Cephanelik Koşu Yolu’nda düzenlenen sabah sporuna katılan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de Nilüferlilerin bilinçli spor yapmaları için Spor İşleri Müdürlüğü tarafından Nilüfer’in çeşitli mahallelerinde yürüyüş etkinlikleri düzenlediklerini söyledi. Yürüyüş etkinliklerinin önümüzdeki günlerde de devam edeceğini kaydeden Başkan Bozbey, sağlık için herkesi bu yürüyüşlere davet etti.

Nilüfer Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü’nün düzenlediği sabah sporu etkinleri önümüzdeki hafta Barış Mahallesi ve Ataevler Mahallesi’nde devam edecek.