haber

Nilüfer her zaman Bursaspor’un yanında

Nilüfer Belediyesi kentin en büyük değerlerinden biri olan Bursaspor’a her alanda destek veriyor. Bursaspor Basketbol Takımı’nın da her zaman yanında olan Nilüfer Belediyesi son olarak Barış Spor Salonu’nu 5 yıllığına Bursaspor Basketbol Takımı’nın kullanımına tahsis etti. Protokol kapsamında ayrıca çeşitli organizasyonlarda da Bursaspor Kulübü’ne destek vermeyi sürdüren Nilüfer Belediyesi karşılaşmalarda da Bursaspor’u yalnız bırakmıyor. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, eşi Seden Bozbey, çocukları Meriç, Nilüfer Belediyesi personeli Bursaspor Basketbol Takımı’nın TB2L 3. haftasında İzmir Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşmasını izledi.

 

Maç öncesi ünlü sanatçı Fettah Can mini bir konser verdi. Tofaş Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile eşi Seden Bozbey, Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız, Meclis Üyeleri Atakan Çorbacı ile Zekeriye Işık, Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ve kulüp yöneticileri protokol tribününden birlikte takip etti.

 

Mücadeleye tutuk başlayan Bursaspor, ilerleyen dakikalarda etkili olan taraf oldu. Okan Özpamir ve Oğuzhan Sungur ile sayılar bulan Potanın Timsahları ilk çeyreği 27-16 önde tamamladı. Karşılaşmanın ikinci çeyreğinin son dakikalarında konuk takımın baş antrenörü Mustafa Ağme, hakemlere yaptığı itirazdan dolayı tribüne gönderildi. Rakibi karşısında üstünlüğünü koruyan yeşil beyazlı ekip, ilk yarıyı 43-32 önde tamamladı.

 

Karşılaşmanın 3. periyodunda farkı giderek açan Potanın Timsahları, son çeyreğe 68-46 önde girdi. Kalan dakikalarda mücadeleyi bırakmayan Bursaspor, karşılaşmadan 91-62 galip ayrıldı.