Nilüfer Kadın Korosu’ndan muhteşem 10’uncu yıl konseri

Nilüfer Belediyesi bünyesinde dev kadrosuyla yıllardır başarılı çalışmalara imza atan Nilüfer Kadın Korosu 10’uncu yılında muhteşem bir konser verdi. BAOB Oditoryum’da  Şef  Dr. Aysel Gürel yönetiminde gerçekleşen konsere ilgi büyüktü. 105 kadının yer aldığı koro Anadolu’nun dört bir yanından unutulmaz eserleri başarıyla seslendirdi. Konserin ikinci bölümünde sahnede çiğ köfte yoğuran koristler renkli görüntülere imza attı. Konser sonunda Şef  Dr. Aysel Gürel, ve koroda onuncu yılını dolduran koristler hep birlikte yıl dönümü pastası kestiler.

Gecede Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Kemal İvgen, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey adına Şef  Dr. Aysel Gürel ve onuncu yılını tamamlayan koristlere plaket verdi. Konser sonunda düzenlenen kokteylde de koristler ve izleyenler bir araya geldi.