Cafe Tango’dan romantizm dolu gece

Türkiye’nin önde gelen arp sanatçısı Şirin Pancaroğlu’nun projesi olan Cafe Tango, Nâzım Hikmet Kültürevi’nde sahne aldı. Türk ve Arjantin tangolarının, sesin, çalgının ve tiyatronun bir arada olduğu hayali bir kafe olan Cafe Tango, Nilüfer’de Latin rüzgârları estirdi. Bora Uymaz’ın solist olduğu gecede, Türk ve Arjantinli müzisyenlere, Özge Çolak ile Ali Alper Özdemir de danslarıyla eşlik etti.

Türkiye’de tango geleneğini Türkçe sözlü yeni bestelerle tekrar canlandırma amacıyla yola çıkan Cafe Tango’nun atmosferi, dinleyicileri hem tangonun vatanı Buenos Aires’e hem de eski İstanbul’un romantik aşk hikâyelerine götürdü.

Salonu tıklım tıklım dolduran sanatseverler, gecenin sonunda Şirin Pancaroğlu ve ekibini dakikalarca alkışladı. Romantizm dolu gecenin sonunda Nilüfer Belediyesi Başkan Vekili Naci Kale, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey adına Cafe Tango ekibine teşekkür ederek çiçek verdi.

Gösteri sonrası Şirin Pancaroğlu ve Bora Uymaz, hayranları için Cafe Tango albümünü imzaladı.